De orginele bamboe Bamboo Blinds rolgordijn uit Bali.

Gemaakt van 100% echt bamboe.
Heel decoratief voor uw tuinhuisje, serre, jacuzzi. Maar ook binnenshuis, dus een ongekende handige zonwering. Van binnen wel naar buiten kijken maar van buiten niet naar binnen voor een veilig (prive-) gevoel.
Door speciale knoop techniek is het zicht van buiten naar binnen: ca. 10% | Binnen naar buiten ca. 90% | Met een zon reflectie: max. 80% | Lichtdoorlaatbaarheid variabel tot 70%
Voorgeolied met KOI© onderhoudsproducten
Maar ook dat het geluid wordt gedempt, de warmte binnen blijft en dat de kou buiten wordt gehouden.
Degelijk en onderhoudsvriendelijk, scoort hoog wat prijs-kwaliteit betreft.
Bescherming tegen geluid en warmteverlies
Daarnaast is het ook een belangrijke sfeermaker.

In een keer een decoratief sfeer verhogende zicht-,zon-, wind werende tropische uitstraling.
Wij brengen het bamboebos bij u thuis. Puur en behandeld tegen onze europese weer omstandigheden. De bamboestam wordt in latjes gesneden, en genummerd. Hier wordt simpelweg de ‘hele’ bamboestam gebruikt. De wand van de stam is wat u ziet. De ringen op de bamboestam zijn zichtbaar als brede nodien (over de volle breedte van de lat) en zelfs de markeringen die de boeren op hun gewas hebben gemaakt zijn op sommige rolschermen terug te vinden.
De oppervlakte van het bamboerolgordijn bestaat uit de steenachtige schors van de bamboe, die zo hard is dat geen lak of olie-afwerking nodig is. Voor de verduurzaming worden ze wel door ons preventief behandeld met Koi© onderhouds olie. Zonder nabehandeling zal het materiaal vergrijzen.

Verkrijgbaar in natural, of zwart tot ebony aan de ietwat bolstaande voorzijde en natural vlak aan de achterzijde. Binnen, een mooie donkere rolgordijn en van buiten gezien een natural rolgordijn. Duidelijke bamboe overgangen.

Onze bamboe rolgordijnen bevatten géén kunststoffen en zijn daarmee een natuurlijk duurzaam product.
Alle materialen worden standaard voorzien van Koi© olie, wat een warme uitstraling geeft.

Translate »